logo HK Groen
 • Uw tuinwens is onze uitdaging

  Uw tuinwens is onze uitdaging

  Van aanleg tot onderhoud, hovenier HK Groen in Soest is uw partner in groen, zowel particulier als zakelijk. En onze opdracht is pas geslaagd wanneer u tevreden bent.

  Vul het contactformulier in of
  bel ons op 06-2002 3172.

 • Plannen voor een nieuwe tuin?

  Plannen voor een nieuwe tuin?

  Tijd om die plannen om te (laten) zetten in een tuinontwerp zodat u dit jaar al kunt genieten in uw droomtuin. Hoveniersbedrijf HK Groen, voor al uw tuinwerk.

  Bel vandaag nog voor een afspraak op 06-2002 3172.

 • Kwaliteit en service

  Kwaliteit en service

  Van aanleg tot onderhoud, hovenier HK Groen in Soest is uw partner in groen, zowel particulier als zakelijk. En onze opdracht is pas geslaagd wanneer u tevreden bent.

  Vul het contactformulier in of bel ons op 06-2002 3172.

Tuinplannen? Wij komen graag bij u langs

Het Soester hoveniersbedrijf HK Groen is uw creatieve en deskundige tuinspecialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw tuin.

Kwaliteit gegarandeerd

Wij komen graag bij u langs om samen uw wensen en ideeën door te spreken. Hieruit volgt een gratis ideeschets wat - indien gewenst - wordt omgezet in een tuinontwerp. Hierbij staat bij ons kwaliteit hoog in het vaandel.

Zo min mogelijk concessies

Is het eerste idee een financiële brug te ver? Geen probleem, door gebruik te maken van andere maar nog altijd kwalitatief goede materialen en beplanting blijven wij graag zo veel mogelijk trouw aan het oorspronkelijke tuinplan.

Uw tuin is klaar, genieten maar!

En heeft u wel graag de tuinlusten maar niet de tuinlasten? Besteed dan het tuinonderhoud uit aan HK Groen. Onze vakmannen hebben uw tuin binnen no time weer helemaal tip top in orde.

Maak snel een afspraak met HK Groen, uw tuinspecialist.
Vul het contactformulier in of bel ons op 06-2002 3172
cta 01