Menu

slide2

Voor elke tuin de juiste bestrating, HK Groen denkt met u mee

slide1

Een evenwichtig beplantingsplan voor uw tuin? Wij adviseren u graag

slide3

Uw specialist in aanleg en onderhoud van gazon

Renovatie landelijke tuin in Laren

Voor de achtertuin bij deze landelijke villa in Laren was het tijd voor verandering! De bewoners wilden graag een wat strakkere look en hebben HK Groen gevraagd om een ontwerp te maken en uit te voeren.   

De woning ligt hoger dan de achtertuin. Er is daarom gekozen om met keerwanden een stevige basis te creëren voor het aan huis gelegen terras. Via de vijf aangelegde trappen kunnen de bewoners de rest van de tuin benaderen. De grote 70x70 cm keramische Solostone tegels in de kleur Uni Beton Taupe van VT Wonen passen perfect bij de rieten kap en de muren van het huis en zorgen voor een rustig beeld. Het straatwerk bij de serre is opnieuw gelegd met de bestaande tegels zodat dit er weer strak bij ligt.

Aan het terras is een ruime border gerealiseerd. De beplanting voor deze border en voor de bestaande borders is deels uitgevoerd met hergebruikte planten uit de tuin en deels is het aangevuld met nieuwe planten zoals bijvoorbeeld prachtkaars (Gaura lindheimeri 'Wirling Butterflies'), roze zonnehoed (Echinacea purpurea 'Magnus' en vrouwenmantel (Alchemilla mollis). In de herfst schitteren in deze bloemrijke border ruwe smele (Deschampsia c. Goldtau), herfstaster (Aster amellus 'Blue King') en herfstanemoon (Anemone hybrida 'Königin Charlotte') tussen ooievaarsbek (Geranium 'Rozanne') en de bordeauxrode kleur van het purperklokje (Heuchera). 

Projecten

Meer informatie?

Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvragen

HK Groen B.V.

Zuidergracht 21-29
3763 LS Soest

035 700 97 55
info@hkgroen.nl

Social media

Wij informeren en inspireren u graag op diverse social media kanalen. Volg ons op: